Wedding Beauty Team

Wedding Beauty Team

Smink

A szépség, olyan sokféle és olyan egyéni, mint mi magunk, azonban minden nő az esküvője napján szeretne a legszebb lenni. Tökéletes sminket, ha csak nem vagyunk mesterei a szakmának, kizárólag jó szakember tud ránk varázsolni. A tökéletes esküvői smink: elegáns, letisztult, személyre szabott, illik viselője egyéniségéhez, életmódjához, ruhája stílusához.

Menyasszonyi frizura

Az esküvői smink kéz a kézben jár a frizurával. Legyen bármilyen is a hajad, rövid, vagy hosszú, egyenes vagy göndör, egy mesterfodrász belőled is kihozza a maximumot. Több kiváló mesterfodrásszal dolgozuk együtt, és segítünk kiválasztani az igényeidnek megfelelő szakembert, akinek a kezei közé kerülve hajad a paradicsomban érezheti magát.

Műköröm

Az eljegyzési gyűrűt a bal kéz gyűrűs ujján viseli a menyasszony. A karikagyűrűt az esküvő napján az ifjú férj húzza felesége jobb gyűrűs ujjára, így a kezek ápoltsága és a körmök hangsúlyozása kiemelten fontos. Kolléganőnk kiváló minőségű termékekkel álomszép körmöt varázsol minden menyasszonyunknak.

Virág

A szertartás és a lakodalom megszervezése mellett, az egyik leglényegesebb pont a dekoráció. Három fontos dolog nem nélkülözheti a díszítést: az autó a szertartás és a lakodalom helyszíne. Fantáziádnak semmi sem szabhat határt, főleg ha magad mellett tudhatod a DD event designt, akik az egész napodat „bevirágozzák”.
Rólunk mondták