Bemutatkozás

Bernadett vagyok, a barátnőimnek Detti, az élet minden területén maximalista, olyan, akinek csak a legjobb elég jó. Vallom, hogy a részletek összhangja nagyon fontos, így a munkám során szeretek minden apró kihívásnak megfelelni. Vidám nyitott személyiség vagyok, szeretek új kapcsolatokat teremteni és segíteni másoknak.

Imádom az újdonságokat, nyitott vagyok az ismeretlenre is, szeretem feszegetni a határokat, kipróbálni, hogy mit tudok. Hosszú ideig  PR és kommunikációs szakemberként, business és life coachként dolgoztam a versenyszférában ahol szervező és támogató munkám eredményeként szintén a magas szintű ügyfél elégedettség volt a cél. 

Nagyvállalati szinten számtalan rendezvény szervezését bonyolítottam és koordináltam az elmúlt 20 évben. 

Az esküvőszervezés régóta vonzott: mi lehet jobb, mint valakinek segítséget nyújtani ahhoz, hogy az élete egyik legszebb napja tökéletes legyen, olyan, amilyennek azt megálmodta?!
Ahhoz, hogy ez az álom megvalósuljon rengeteg munkára, szervezésre, egyeztetésre, döntésre van szükség.

Célom, hogy az esküvőből álomesküvőt varázsoljak és Ti csak kényelmesen hátradőlve, a vendégeitekkel együtt szórakozva, élvezzétek ezt a napot, megéljétek a csodát, ami veletek történik szerelmetek ünnepén.

Nekem ez öröm és kihívás.

 

Imádom a divatot. Kedvelem a szemet gyönyörködtető, tekintetet vonzó egyedi dolgokat. A mindennapokban és a munkámban is a kihívásokat keresem, szeretem ha pezseg az élet körülöttem.

Mindíg tudtam, hogy valami olyan dologgal szeretnék foglalkozni amiben kiélhetem kreativitásomot és kellő kihívást jelent számomra változatosságával.Kicsit belekóstoltam a média világába is de a rendezvényszervezés irányába szakosodtam tovább.

Néhány évvel ezelőtt, amikor Ausztriában kezdtem dolgozni, kipróbálhattam magam az esküvőszervezés, catering, dekoráció területén. Azonnal tudtam, hogy igen, ezt szeretném….szerelemmé vált… Széppé varázsolni azt a helyet amit esküvőtök helyszinéül választotok.

Stressz mentesen és végig jókedvűen elkísérni Titeket az úton, mely a készülődést jelenti a Nagy Napig, ahol azon leszek, hogy mindennel maximálisan elégedettek legyetek életetek legfontosabb napján.

Rólunk mondták