Dekoráció

Dekoráció

A dekorációt akkor érdemes elkezdeni szervezni, amikor megvan a kiválasztott helyszín, mely egy kicsit a stílust is meghatározza. Ezután tudjuk a stílushoz illő kiegészítőket összehangolni. Vannak olyan helyszínek, ahol a minimális dekoráció kitűnően mutat, és elegendő. Más esetekben előfordulhat, hogy valamit szeretnénk “eltüntetni”, elfedni ezért markánsabb, karakteresebb színeket, anyagokat kell használni dekorálásra.

Szeretnél valami egyedit?

Egyetértünk… A különleges és egyedi, az egyéniségetekhez illeszkedő ízléses dekoráció az álomesküvő fontos része.  Figyelek arra, hogy az anyagok és színek kombinációja tökéletes harmóniában legyen  Az esküvő helyszíneire együtt elmegyünk (polgári, templomi, vacsora, egyéb) és megbeszéljük, hogy hogyan szeretnétek a “nagy napot” természetesen mutatok képeket nektek inspirációként. Amennyiben van olyan fotó a birtokotokban amelyen tetszett a dekoráció kérlek hozd magaddal…

Ahogyan Ti szeretnétek élővirágból és művirágból egyaránt készítünk díszeket. Van lehetőség az eszközök és díszítő elemek bérlésére is. A legnépszerűbb ilyen dekorációs elemeink a boldogságkapu és a virágfal.

Azokat a kellékeket, anyagokat, amivel nem rendelkezünk, szívesen beszerezzük, összeállítjuk.

Mennyibe kerül?

A megbeszéltek alapján személyre szabott árajánlatot készítek. Amennyiben megvan a dekorációra szánt költségkeretetek akkor ehhez fogunk igazodni a dekoráció megtevezésekor az általatok megálmodottak figyelembevételével.

Nálunk minden egy kézben van: az elejétől a végéig velem vagytok kapcsolatban így fontos információ nem vész el. Fő támaszom a lányom Dominika, de vannak további segítőim akikkel együtt dolgozom, attól függően, hogy az adott napon mi minden a teendő.

A megbeszélt dolgokra  természetesen írásos szerződést kötünk.

Rólunk mondták