Tanácsadás

Esküvői tanácsadás

Abban az esetben ha önállóan saját magatok szervezitek a Nagy Napot lehetőségetek van esküvői tanácsadásra ahol átbeszéljük, hogy mire figyeljetek, mik a veszélyek ötletekkel, ajánlásokkal segítek nektek  a megvalósítában.

Ha szeretnétek közösen keresünk egy hozzátok illő témát, ami végígkíséri az esküvőtök minden apró részletét megjelenik a meghívókban, a dekorációban, esetleg az öltözetetekben vagy akár a szertartáson is. Továbbá segítek megtalálni azokat a szolgáltatókat, akik mindezt megvalósítják Nektek.

A Nagy Nap lebonyolítása

Ha az esküvő napján szeretnétek támogatásom természetesen a teljes napon rendelkezésetekre állok.

Egy hónappal a Nagy nap előtt kapcsolódok be a szervezésbe. Segítek összefogni minden fontos szálat, a részletes forgatókönyvet készítünk melyben minden szolgáltató feladatát rögzítem percre pontosan. Az esküvő napján reggel érkezem a helyszínre és a munkám hajnalig tart. A feladatom, hogy ezen a napon Nektek már semmivel ne kelljen foglalkozni, “csak” éljétek az álmotokat, ünnep legyen számotokra minden pillanat.

Az pedig, hogy pompázatos - e a helyszín, kész van-e a terítés, rendben van - e a díszlet, odaért-e a torta, megkapta-e a gyűrűket a pap... már legyen az én feladatom!

Rólunk mondták