Esküvőszervezés

Az esküvőtök egyszeri és megismételhetetlen esemény a közös életetekben, ezért megérdemlitek azt, hogy álmaitok szerint valósuljon meg!

Mit tartalmaz az esküvőszervezés?

Mindenben segítek amire csak szükségetek lehet. Lépésről lépésre megtervezzük azt az esküvőt, amiről mindig is álmodtatok. Szerződéskötést követően közösen kiválasztjuk a témát mely meghatározó az egyedi esküvői design kialakítása szempontjából és igényeitek szerint megjelenik az esküvő domináns részleteiben( meghívóban, tortán, dekorációban, szertartáson, fotózás alkalmával).

Szolgáltatásom mely optimális esetben az esküvő időpontja előtt 6 - 12 hónappal korábban kezdődik magában foglalja az esküvő teljes megszervezését lebonyolítását, tanácsadást , szolgáltató ajánlást a Ti igényeitek szerint, az esküvői forgatókönyv elkészítését, annak egyeztetését az esküvő szolgáltatóival és helyszínével. Korlátlan személyes konzultációt, telefonos és emali- es kapcsolattartást. Az esküvő teljes napján a szolgáltatók munkájának koordinálását, az események gördülékeny lebonyolítását.

Helyszín

A helyszín nagyon fontos alappillére a sikeres esküvőnek. Személyes találkozónk alkalmával megbeszéljük, hogy milyen elvárásaitok vannak a helyszínnel kapcsolatban és a tervezett időpont  és létszám ismeretében kérünk be ajánlatot olyan helyszínekről melyek ideálisak lennének arra, hogy ott tartsátok az esküvőtöket.

Álmodjatok bátran… az pedig az én feladatom, hogy megvalósítsam.

Szertartás

Az anyakönyvi hivatalba személyesen kell bejelentkeznetek, azonban tőlünk minden információt megtudhattok a bejelentkezéshez szükséges papírokról, az ügyfélfogadás rendjéről, a házasságkötő termek befogadóképességéről. Egyre elterjedtebb, hogy a párok külső helyszínen szeretnék megtartani az esküvői szertartást, hiszen nem mindegy hol is mondjátok ki azt a boldogító igent.

Miért ne tehetnétek ezt egy kastélyban, egy hajón vagy a szabadban... ennek megvalósítása a hivatalok jogkörébe tartozik, ezzel kapcsolatban is kellő tájékoztatást adunk nektek.

Amennyiben az általatok választott helyszínre nem jön ki az anyakönyvvezető, szintén tudunk segítséget nyújtani szertartásvezető személyében.

Zenekar, DJ

A hangulat szempontjából meghatározó az egész este folyamán, hogy milyen zenekart / zenét választunk! A zenekar kiválasztásánál nagyon sok szempontot figyelembe kell venni, hiszen ha ők nem teljesítenek megfelelően, az teljes egészében elronthat egy lakodalmat. Többféle stílusú zenekar létezik már a piacon, így mindenki megtalálja a számára tökéleteset!

Ma már egyre elterjedtebb, hogy party jellegű esküvőre nem zenekart, hanem DJ-t rendel az ifjú pár. A DJ esetében a legfontosabb, hogy rendelkezzen megfelelő technikai háttérrel, illetve olyan széles zenei repertoárral, mely mindenféle ízlés kielégítésére alkalmas.

Vőfély, ceremóniamester

Ő gondoskodik arról, hogy minden simán és gördülékenyen menjen, együttműködik a felszolgálókkal, zenekarral, fotóssal, videóssal, sőt, mint egy jó karmester, sok esetben irányítja őket, összehangolja a munkájukat.

A vőfélyt hagyományos mulatós esküvőkre ajánljuk, népies viseletben jelenik meg a lagziban, versekben,rigmusokban beszél, Ő tálalja fel a vacsorát az ifjú párnak, az este folyamán a zenekar szüneteiben pikáns játékokkal szórakoztatja a násznépet.

A ceremóniamester a modernebb, illetve elegánsabb esküvők vezetője, öltönyben jelenik meg, nem népies, hanem modern stílusban koordinálja az esküvőt. A vőfélyhez hasonlóan szintén vidám játékokat játszat a párral, illetve a násznéppel, biztosítva ezzel a vidám hangulatot.

Fotó, videó

Fő szabály: Mosolyogj!

A Nagy Naphoz minden készen áll: smink, frizura, ruha, vőlegény. A vendégek a helyükön, a pap végre felteszi a nagy kérdést. Mindezt azonban meg is kell örökíteni.

Egy jó kép beszélni tud, mesél a pillanatról még 50 év múltán is. Egy jó fotós olyan az esküvőn, mintha ott sem lenne, mégis minden pillanatotokat megörökíti

Wedding Beauty Team

Smink

A szépség, olyan sokféle és olyan egyéni, mint mi magunk, azonban minden nő az esküvője napján szeretne a legszebb lenni. Tökéletes sminket, ha csak nem vagyunk mesterei a szakmának, kizárólag jó szakember tud ránk varázsolni. A tökéletes esküvői smink: elegáns, letisztult, személyre szabott, illik viselője egyéniségéhez, életmódjához, ruhája stílusához.

Menyasszonyi frizura

Az esküvői smink kéz a kézben jár a frizurával. Legyen bármilyen is a hajad, rövid, vagy hosszú, egyenes vagy göndör, egy mesterfodrász belőled is kihozza a maximumot. Több kiváló mesterfodrásszal dolgozuk együtt, és segítünk kiválasztani az igényeidnek megfelelő szakembert, akinek a kezei közé kerülve hajad a paradicsomban érezheti magát.

Műköröm

Az eljegyzési gyűrűt a bal kéz gyűrűs ujján viseli a menyasszony. A karikagyűrűt az esküvő napján az ifjú férj húzza felesége jobb gyűrűs ujjára, így a kezek ápoltsága és a körmök hangsúlyozása kiemelten fontos. Kolléganőnk kiváló minőségű termékekkel álomszép körmöt varázsol minden menyasszonyunknak.

Virág

A szertartás és a lakodalom megszervezése mellett, az egyik leglényegesebb pont a dekoráció. Három fontos dolog nem nélkülözheti a díszítést: az autó a szertartás és a lakodalom helyszíne. Fantáziádnak semmi sem szabhat határt, főleg ha magad mellett tudhatod a DD event designt, akik az egész napodat „bevirágozzák”.
Torta, sütemény

Az est egyik legszebb és legmeghatóbb pillanata, amikor kéz a kézben vágjátok fel az esküvői tortátokat. Fotók alapján szebbnél szebb torták közül válogathattok. Nektek egyszerűen csak a stílust kell kiválasztani.

Azt kell eldöntenetek, hogy hány szeletes tortát szeretnétek, illetve hogy a különböző szinteknek milyen legyen az ízvilága. Az esküvő helyszínére a tortát hűtőkocsiban szállítják.

Rólunk mondták