DekoButik, vagyis Csináld magad!

Amennyiben saját kezüleg, Ti magatok szeretnétek elékészíteni a dekorációt mi ebben is segítünk. Válogassatok bátran raktárunkban bérelhető kellékeink, kiegészíőink közül.

Irjátok meg üzenetben mire van szükségetek, mi az elképzelésetek vagy lépjetek kapcsolatba velünk kontakjaink valamelyikén. ( info@ddwedding.hu | +36 30 464 74 74 )

A bérlés lényege, hogy saját felrakás esetén jelentős munkadíj és kiszállási költség takarítható meg. A bérlés alap esetben csütörtöktől hétfőig szól ( egy rendezvényre ) Természetesen hosszabb időre, több alkalomra is van lehetőség, ezt minden esetben személyesen beszéljük meg.

Asztali dekoráció

A vendégasztalok dekorációja meghatározó a végeredmény szempontjából. Annak, hogy mi kerül az esküvői asztalra, miből szeretnél asztaldíszt csinálni, csak a képzelet szab határt.

A meghitt esküvői hangulat elengedhetetlen kelléke például a gyertyatartó. Az asztalokra kerülhetnek üveg vázában virágcsokrok és kompozíciók, de akár úszógyertyák vagy rózsaszirmok is.

Vázáink, kaspóink, gyertyatartóink, mécseseink, egyedileg készített exclusív asztaldíszeink különböző formákban, méretekben és stílusban állnak rendelkezésre az egyszerűtől a prémium minőségű egyedi darabokig.

 

Kiegészítő eszközök

Üdvözlő, tájékoztató és irányjelző táblák, állványok, tartók, üvegek, dobozok, háttér dekorációs elemek.

 

Boldogságkapu

Ma már szinte elengedhetetlen kelléke egy hangulatos esküvőnek.

A fából készült keret jó választás, ha vintage természetközeli összhatást szeretnél elérni. Enyhén rusztikus fehérre festettük, hogy biztosan passzoljon a dekorációd többi eleméhez. 

Fémkapuink különbözó méretekben és formákban szertartás háttérként, dekorációs elemként az esküvő stílusának meghatározása után univerzálisan alkalmazhatóak.

Mindegyiket díszítheted virággal, textillel, szalaggal vagy akár a saját fotóitokkal is.

Méretük több féle, kérd egyedi ajánlatunkat.

 

Virágfal

Szertartáshoz, fotózáshoz, háttérdekorációs elemként kiváló, egyedi kiegészítői az esküvőnek. Méretük  és színük több féle, kérd egyedi ajánlatunkat.

A termékeket sajnos nem áll módunkban postázni, csak személyes átvétel lehetséges! A szállítást a megrendelő biztosítja, amennyiben segítsegre van szükséged kérjük jelezd.

A bérelt eszközök átvételekor átadás - átvételi jegyzőkönyvet készítünk melyben mindent pontosan rögzítünk. Elvitelkor minden esetben kaució fizetendő, amit visszahozatalkor természetesen visszaadunk.

Jó tanács: Csak akkor vedd igénybe segítő barátok, családtagok segítségét ha másként nem tudod megoldani  a dekorációt vagy tudsz rájuk figyelni. Az a tapasztalat, hogy ők sajnos nem vigyáznak úgy a kellékekre mint ahogyan Te tennéd, hiszen nem ők a bérlők és nem biztos, hogy rendelkeznek minden információval az egyes eszközök használatával kapcsolatban.

A bérbevett eszközök sértetlenségéért valamint az esetleges rongálásból, nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért Te felelsz.

A mi érdekünk, hogy tudd használni a kellékeket, illetve, hogy épségben visszakapjuk a termékeket, Neked pedig, hogy költséghatékonyan fel tudd dekorálni az esküvőd. Ezért kerjük, hogy fordíts kiemelt figyelmet az állagmegóvásra a vitás helyzetek elkerülése érdekében.

Úgy kezeld a kellékeket mintha a sajátod lenne akkor nagy baj nem lehet! :-)

Rólunk mondták