Szelfibox - A kézzel fogható pillanat!

A "szelfibox" egy profi mobil fotóstúdió nyomtatóval ellátva dekoratív dobozba zárva. Ennek használata egyszerű és izgalmas szórakozás, mely lefotózza a vendégeket különféle beállításokkal, vicces kellékekkel, amit utána azonnal megkapnak papírkép formájában.

Profi nyomtatójának köszönhetően, stúdió minőségű, időtálló papírra dolgozik. Asszisztenciánk kitelepülésünk alatt mindvégig ott van veletek, hogy nektek és a vendégeknek segítsünk a gép használatában.

A Szelfibox esküvőtök színesítésére szenzációs lehetőség, hiszen azonnali fotóalbum Vendégkönyv készítésére is alkalmas  ami örök emlék lehet számotokra extra pillanatokról. Nagyszerű köszönő ajándék is lehet amit garantáltan nem fognak az asztalon hagyni a vendégek. Emellett lehetőség van a képek azonnali megosztására facebookon, instagramon vagy a fotók elküldésére e-mail címre.

A megrendelő a rendezvény végén az összes képet megkapja digitalis formában. A Szelfi automata beüzemeléséhez mindössze 2-3 nm fedett helyre és egy 220 voltos áramforrásra van szükségünk 20 méteren belül.

A képek tükörreflexes fényképezőgéppel készülnek, amit a fotónyomtatónk másodpercek alatt kinyomtat.

Örök emlék a legvidámabb pillanatokról!
  • Korlátlan kép készítés
  • Korlátlan azonnali fotó nyomtatás - 10x15 méretben
  • Csak hétköznapokon!
  • Korlátlan kép készítés
  • Korlátlan azonnali fotó nyomtatás - 10x15 méretben
  • Korlátlan kép készítés
  • Korlátlan azonnali fotó nyomtatás - 10x15 méretben

További információk:

 - A választott időtartam alatt korlátlan fotó készül melyet feltölthettek Facebookodra és e-mailben is van lehetőség azonnal elküldeni.

 - A csomagban meghatározott mennyiségű kép a fotó elkészülte után azonnal nyomtatható egy vagy két példányban. 

 - A fotókból készíthető Vendégkönyv ami a Tiétek lesz a vendégekről készült és kinyomtatott képekból, nagyon szép és örök emlék a legvidámabb pillanatokról.

 - Tökéletes köszönet ajándéknak is, hiszen kézzel foghatóvá válik a pillanat :-)

 - Nap végén az összes kép felkerül egy pendrive-ra amit igény esetén később átadok majd nektek, így néhány nap múlva elektronikus formában is rendelkezésetekre áll majd minden fotó.

 - A fotógép mellé biztosítunk kiegészítőket / szemüvegek, táblák, feliratok, kalapok stb. vicces kiegészítők /valamint fehér hátteret, de egyedi( virágfal, egyéb képek stb) vagy általatok hozott háttér is használható (minimum 2x2 méter).

 - Készítünk egyedi nyomtatott sablont miután kiválasztottátok a fotó formáját ( álló, fektetett ) méretét, amire kerülhet a nevetek  dátum, motivum stb. Ezt természetesen pontosítjuk a meghívóhoz, dekrációhoz illeszkedően.

 - A megrendelt szelfibox mellé barátságos asszisztenciát biztosítunk, aki a helyszínre szállítja, felállítja a gépet, kipakolja a kiegészítőket, segít a gép használatában majd a választott időtartam lejárta után elszállítja a fotógépet.

Magas minőség, megfizethető ár. Kérd ajánlatunkat

 

Tedd emlékezetessé a NAGYnapot és alkoss maradandó EMLÉKET!

Rólunk mondták